fbpx
ДА ЯХНЕМ КОСМИЧЕСКИ КОРАБ КАТО СЪЩИНСКИ ЗВЕЗДНИ КАУБОИ
Започни своята астронавтска кариера тук, с нас! Научи какво ти е нужно, за да станеш астронавт и как живеят астронавтите в космоса.
По време на това занятие ще научим какви качества трябва да притежаваме, за да станем астронавти – от физическа подготовка и подходящо образование до нужните качества на характера. Астронавтската подготовката започва много години преди да поискаме да станем астронавти и ние насочваме децата към начина на живот, който ще им даде не само най-големи шансове да пътуват в Космоса, но и да водят пълноценен и щастлив начин на живот тук на Земята. Ще отговорим на въпроси като “Къде точно е границата между Земята и Космоса?”, “Кой е първият човек, пътувал в Космоса и кога е излетял?”, “Защо трябва да тренираш да оцеляваш и да оказваш спешна медицинска помощ, за да станеш астронавт?” и още много други.

Децата имат възможност да направят част от истинска физическа тренировка и чрез игри за сръчност да изпробват рефлексите си, както и колко трудно е да си на мисия в Космоса, облечен в астронавтски костюм.

Малчуганите ще получат астронавтски наръчник, който ще им разкрие нужните качества, за да станат астронавти.