Какво е Space Academy?

Space Academy предлага иновативни космически програми за деца на възраст от 4 до 15 години.

Тихомир Димитров

Основател / Ментор

Даваме на децата трайни и задълбочени познания в областта на Космоса, за да придобият качества и умения, необходими за успех в професиите на бъдещето. Целенасочено развиваме творческата мисъл на децата и насочваме интереса им към науката, технологиите, инженерството и математиката (СТЕМ).

С помощта на игри и проекти децата се превръщат в астронавти, които пътуват до Луната и Марс. Събуждаме спящия инженерен гений у малчуганите като им даваме възможност да проектират и изстрелят собствени ракети. Чрез наученото при нас те могат да станат част от истински космически мисии в близкото бъдеще.

Нашите авторски иновативни програми от по 6 модула, плюс допълнителни специални практически проекти, задават у децата цялостна представа за Космоса и мястото на човека в заобикалящия го свят в невероятни детайли, поднесени по интересен и забавен начин.

КАЧЕСТВА И УМЕНИЯ

Нашите преподаватели са специалисти – педагози от космическия сектор, които успешно задържат вниманието на децата по време на заниманията, и провокират тяхната жажда за знания, творческа мисъл и желание за постигане на резултати.

Професионализъм, малки групи, индивидуално внимание и подход към всяко дете

Ние успяваме гарантирано да ангажираме вниманието на децата през целия им престой при нас

Индивидуална обратна връзка и снимки от занятията за всеки родител

НАШИЯТ ЕКИП

За нас е важно да развием ума, творческата мисъл и любовта на децата към науката и да оправдаем доверието на техните родители.
Тихомир Димитров

Тихомир Димитров

ментор / IT

Бакалавър по информатика
Магистър по астрономия
Завършил Международния космически университет
Диана Иванова

Диана Иванова

ментор

Пламена Петрова

Пламена Петрова

ментор

СЪВЕТНИЦИ

Нашите съветници са високо квалифицирани специалисти от космическата индустрия.

Ние се допитваме до специалисти не само от космическата сфера, но и от други отрасли. Само така успяваме да намерим правилната посока.

д-р Владимир Божилов

д-р Владимир Божилов

съветник

Alberto Bengoa

Alberto Bengoa

съветник

ПАРТНЬОРИ

Ние сме си поставили високи цели, а именно да предлагаме космическо обучение на световно ниво, да научим децата на най-новото от космическата индустрия, да ги вдъхновим да постигат чудеса и най-вече да вярват в себе си!

За да успеем в нашата мисия ни е нужна подкрепа и ние търсим организации, които гледат смело в бъдещето.