fbpx

Записване за летни космически лагери за деца

Благодарим Ви за проявения интерес да участвате в нашите летни космически лагери!

Молим, прочетете следната информация:

Летните космически лагери са подходящи само за деца със засилен интерес към науката като цяло, както и за деца с интерес към космическите науки в частност. Молим, преди да престъпите към процедурата за записване за лагера, покажете информацията за лагера на детето си и се уверете, че то наистина иска да дойде на космически лагер където нашите космически кадети освен много игра и забава, ще имат и задължения!

1. За да подадете заявка за записване за един от двата летни космически лагери за деца през 2024 г., прочетете внимателно и попълнете следния Формуляр за записване.

Чрез Формуляра за записване подавате заявка за участие на детето в летния лагер. Участието на детето се резервира като се заплати капаро в размер на 50% от таксата за лагера до 1 седмица след подаване на заявка за участие.

ВАЖНО!

2. Молим, свалете този документ, прочетете го внимателно, попълнете го коректно, подпишете го, сканирайте го и ни го изпратете на info@spaceacad.com

Документ за здравословно състояние на детето

Не допускаме деца без попълнен документ за здравословно състояние!

3. Молим, свалете този документ, прочетете го внимателно, попълнете го коректно, подпишете го, сканирайте го и ни го изпратете на info@spaceacad.com

Инструктаж и декларация за информирано съгласие с правилата на лагера

4. Молим, свалете този документ, прочетете го внимателно, подпишете го, сканирайте го и ни го изпратете на info@spaceacad.com

Правилник на летен космически лагер

5. Летните космически лагери са предназначени за деца, които показват добро поведение в училищната среда и имат изявен интерес към науката като цяло, както и към космическите науки в частност. Уверете се, че Вашето дете наистина иска да преживее такъв лагер и ще участва в описаните дейности.

Изпратете ни препоръка за добро поведение и афинитет към науката от класен ръководител (в идеалния случай) или учител по природни науки, при който детето се (е) обучава(ло) на info@spaceacad.com

Екипът на Space Academy си запазва правото да направи първо предупреждение на деца, които не спазват правилата по време на лагерите, а при второ предупреждение да прекратим незабавно участието на детето в лагера!

6. Изпратете ни кратко есе, написано собственоръчно (на ръка) от Вашето дете на info@spaceacad.com

Тема на есето: „Коя е моята най-вълнуваща и любима космическа тема?“

За деца на възраст 7 и 8 години, есето трябва да е с дължина няколко реда (5-7 реда). За деца на възраст 9 и 10 години – около половин страница. За деца на възраст над 10 години (11, 12, 13) – минимум половин страница, най-добре цяла страница (или повече).

Благодарим ви!